Пятница
19.04.2024
11:24
Приветствую Вас Гость
RSS
 
Сорочка-вышиванка
Главная Регистрация Вход
»
Меню сайта

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 163

Статистика

Форма входа

Главная » 2012 » Май » 21 » Вишивка-оберіг
09:44
Вишивка-оберіг
Вишивка-оберіг

Давні образи в народному мистецтві

Наші далекі предки прикрашали свої вироби найпростішими орнаментами. Людина намагалася розібратися, як влаштований світ, знайти пояснення незрозумілому, загадковому, таємничому. Вонапрагнула привернути до себе добрі сили природи, а від злих захиститися, і робила вона це за допомогою свого мистецтва.

Свої поняття про світи людина висловлювала умовними знаками: пряма горизонтальна лінія означала землю, хвиляста горизонтальна - воду, вертикальна лінія перетворювалася у дощ; вогонь, сонце зображалися хрестом. З цих елементів і їх поєднань і виникав візерунок.

Прадавній хлібороб наділяв природні явища діями, почуттями, властивими живим істотам, зодягнув їх у форму птахів, тварин, фантастичних істот. Таким чином людина висловлювала свої уявлення про світ в образах.

Йшли століття - вишивка не зникалаа переходила з покоління в покоління.

    Сонце здавна шанувалося усіма землеробськими народами. \ "Не земля родить, а небо \", - говорить прислів'я. Який ошатний, святковий вигляд мають предмети селянського побуту, прикрашені солярними колами - символами сонця!

Образ сонця займає одне з головних місць в прикрасі оселі. Сонце у вигляді круглих розеток, ромбів, коней можна знайти у різних видах народної творчості.

 Селянин споконвіку жив землею. Землю, її родючість він пов'язував з образом матері. Жіноча фігура - це божество, що виражала вірування про землю, яка родить, і про жінку - продовжувачку роду. Називають цей образ по-різному: Рожаниця, Берегиня, Велика Богиня Землі, родючості, Мати - Земля, Мокоша.

    Жіноча фігура завжди пов'язана з символами родючості: деревом, птахами, тваринами, сонячними знаками. Подивіться, як умовно вона вирішена. З тіла богині нерідко проростають гілки, а замість голови у неї зображення ромба - стародавнього знака сонця. Іноді її фігура нагадує дерево.

    Подивіться, як перегукується цей образ у вишивці з образом глиняної баби, - такий самий жест піднятих до неба рук. На подолах таких глиняних та камяних фігур зображалися символи сонця, пагонів зерен. Жіноча фігура зі простягнутими угору руками символізувала єдність сил землі і неба, від яких залежало життя людини.

   Стародавня вишивка

   Прекрасним прикладом використання орнаменту є народна вишивка.

Вишивкою прикрашалися рушники, весільні підзори, скатертини, завіси, сорочки, верхній одяг, головні убори і хустки і т.д..

Існує припущення, що вишивкою прикрашалися ті частини одягу, через які, за уявою наших предків, злі сили могли дістатися до тіла людини. Звідси й основне значення вишивки в давнину - охоронне. Охоронним візерунком вишивались воріт, манжети, поділ, розріз горловини. Сама тканина вважалася непроникною для злих духів, тому що в її виготовленні брали участь предмети, рясно забезпечені заклинальним орнаментом. Тому важливо було захистити ті місця, дезакінчувалась зачарована тканина одягу і починалося тіло людини.

     Вишивка виконувалася в основному нитками червоного кольору,якому надавалося особливе значення. Відтінки його різноманітні: червоний, смородиновий, маковий, брусничний, вишневий, цегляний ...

    Шви, якими виконані старовинні вишивки - рахункові. Тобто для кожного стібка рахуються нитки тканини. Попередньо малюнок на тканину не перекладається, а лише може намічатися великими стібками тільки його місце і розмір. Найбільшого поширення набули такі рахункові шви, як \ "розпис \", \ "набір \", \ "лічильна гладь \".

   Матеріали та тканини

Бавовняні нитки найкраще підходять для постійного захисту від пристріту і зурочень.

    Шовк хороший для збереження ясності мислення, допомагає в складних ситуаціях, пов'язаних з кар'єрою.

    Вовна захищає тих людей, яких зло вже, на жаль, торкнулося. Вона закриває пробої у вашій енергетиці. Вишивки шерстю виконуються на одязі в області шиї, серця, в області сонячного сплетіння, низу живота, тобто там, де розташовані основні чакри людини. Шерстю зазвичай вишивають силуети тварин (тих, які подобаються вам, до яких васінтуїтивно тягне), рідше - дерева і плоди. Не варто вишивати вовною птахів і зірки. А ось сонце цілком підійде, буде постійно оберігати вас від холоду й темряви в житті!

    Льон діє заспокійливо, особливо добре «працює» при використанні стародавніх символічних візерунків - при зображенні сонця, зірок, птахів, дерев.

    Увага! Не слід на якійсь одній речі вишивати кілька різних за призначенням обережних візерунків, краще для кожного з них вибрати окрему річ - інакше результатом такої вишивки вийде якась енергетичне сум'яття. Це відноситься і до матеріалу, з якого зроблені нитки, - не треба в одному візерунку використовувати декілька типів матеріалу. Крім того, знайте:

Обережну вишивку прийнято робити гладкою, без вузликів - вузли обривають енергетичний зв'язок вишивки з її носієм, ускладнюють плавну течію енергій.

    Місця розташування і колір вишивки

    Важливо робити обережну вишивку без вузликів, так як вузли обривають енергетичні зв'язки вишивки з носієм.

1) традиційні - кругові (воріт, пояс, уставки, рукава, поділ).

2) нетрадиційні - тобто будь-які, що виконують різні захисні функції:

- Захист любовної сфери - червоно-помаранчеві візерунки, в яких переважають кругові і хрестоподібні форми;

- Захист маленької дитини від напастей - силует коня або півня, нитки червоні або чорні; для дитини старшої, школяра - синьо-фіолетова гама, яка захищає від сильної розумової перевтоми;

- Блакитна або золотаво-зелена вишивка допомагає успішному веденню справ у будь-якій сфері діяльності.

     Обереги своїми руками

Створюючи обереги, треба дотримуватися деяких правил.

Правило перше. Обереги не можуть бути виготовлені для себе.

Правило друге. Ніхто не може змусити кого-небудь виготовити для себе оберіг або вблагати зробити це. Обереги виготовляються тільки з доброї волі і від чистої душі.

Правило третє. Найсильніші обереги - ті, які виготовлені, зроблені для вас вашими кревними родичами: батьком, матір'ю, братом, дітьми.

    Подружні зв'язки за традицією не вважаються кровною спорідненістю, але, якщо подружжя гармонійне та щасливе, взаємно створені обереги теж мають велику силу.

    До речі, тут і вигадувати щось нічого не треба: найсильніші подружні обереги - це обручки. Правда, краще, якщо вони будуть, як у давнину, срібними, а не золотими. До того ж обручки обов'язково повинні бути гладкими, без всяких візерунків та каменів. На відміну від інших магічних предметів обручки втрачають значну частину своєї магічної сили від вставок з каменів, навіть найбільш дорогоцінних. Обручки потрібно носити постійно, не знімаючи їх навіть під час сну. Зняте хоча б одним з подружжя кільце послаблює захисні сили, настільки нерозривно злиті воєдино ці кільця. Це приклад так званих парних магічних предметів.

Правило четверте. Потрібно дуже ретельно ставитися до вибору матеріалів для оберегів, адже часто матеріал (камінь, дерево), який хороший для вас, зовсім не підходить для того, кому ви цей оберіг створюєте.

Правило п'яте. У процесі створення оберега ви повинні постійно думати про ту людину, для якої ви його робите, тримати перед уявним поглядом її образ, відчувати її енергетику, настрій, характер, потреби.

    Якщо ви будете неухильно дотримуватися всих п'яти правил, ймовірно, зроблений вами оберіг дійсно зуміє захистити свого господаря від безлічі бід і напастей.

   Найбезпечніші, доступні та зручні для виготовлення оберегів матеріали - це звичайні нитки: шерстяні, лляні, бавовняні. А самим простим оберегом з давніх часів вважалася вишивка. Вона традиційно була присутня на будь-якій тканині, рушнику, одязі. Головне у вишивці-оберегові - колір і візерунок. Кольорова гама повинна відповідати тій частині спектру, яку вишивка покликана захищати.

     Обережна вишивка дитячого одягу слов'ян

Дитячий одяг зазвичай шили з старого одягу батьків - не тільки і не стільки тому, що він вже багато разів прався і тому м'який, не зашкодить, не натре шкіру дитини, а тому, що він увібрав у себе батьківську енергію і силу, і нею захистить , вбереже дитину від лихого ока, зурочень, нещасть. Дівчинці одяг шили з материнського, хлопчику, зрозуміло, із батьківського, таким чином вирішуючи наперед правильний розвиток в залежності від статі - дівчинці передавалася сила материнства, хлопчику - чоловіча сила.

     Коли діти підростали і вже знаходили якусь свою власну захисну силу, їм належало мати свою першу сорочку, з нового полотна. Це звичайно приурочувалося до моменту першої вікової ініціації - у три роки. З дванадцяти років дівчинка отримувала право носити власну (правда, поки дівочу) сорочку, хлопчику покладалися перші штани.

    Так як для дітей до трьох років одяг був переробленій з батьківського, то й обережна вишивка, зрозуміло, на ній залишалася та ж, батьківська. Її міняти було не лише незручно й непрактично, але й недоцільно - адже вона забезпечувала крім оберігаючої функції ще і зв'язок поколінь, спорідненість і спадкоємність. Так, якщо батько дитини був, наприклад, мисливцем, то й обереги на його одязі були пов'язані з полюванням, і саме вони передавалися з цим одягом хлопчикові. Так само по жіночій лінії ремесло "передавалося" дівчинці. Вірніше, не саме ремесло, а сила багаторічного батьківського досвіду в ньому захищала дитя. Кожен же захищає по-своєму, вірно? Ткаля захистить особливим візерунком полотна, мисливець - ікламитварини ... А результат буде одним і тим же.

    А ось обережна вишивка для власного одягу дитини вже відрізнялася від оберегів дорослих. По-перше, колір обереговоївишивки для дітей був завжди червоним, тоді як для дорослого одягу він міг бути різним. Так, жінки часто використовували у вишивці крім червонного ще й  чорний колір - колір Матері-Землі, намагаючись таким чином захистити своє лоно від безпліддя. Чоловікам же часто був потрібний для оберегу синій або зелений кольори - синій захищав від загибелі від стихій, зелений - від ран. У дітей цього не було. Вважалося, що діти знаходяться під опікою і захистом свого роду.

    На сорочці дівчинки-дівчини вишивка в основному йшла по подолу, рукавах і намиста, а у заміжньої жінки - груди, воріт, вишивка по подолу була ширшою - у ній відбивалася ще й нова спорідненість, належність до роду чоловіка.

    Основними охоронними символами для дівчинки були: Богині-покровительки долі, символ роду, орнаменти дерев, символ покровителя дня її народження, символи землі (знову ж таки, що відрізняються від жіночих символів землі - у тих в основному вона представлялася або розораної, або вже засіяної) і жіночих ремесел.

    Хлопчики (як і дівчатка) до дванадцяти років носили сорочки без поясів. Основними символами, що охороняють хлопчиків, вважалися: символи вогню, сонячні символи, зображення тотемної тварини, зрозуміло, також символ роду-покровителя і духу-покровителя дня народження, дзвіночки та символи чоловічих ремесел.

     До повноліття хлопчики і дівчатка могли також носити загальні обереги.

 Проходячи ініціацію в дванадцять років, обереги хлопчика змінювалися, ставали (як і у дівчинки) більш статево-визначеними. З'являвся пояс і, зрозуміло, оберегів ставало менше - адже росла своя власна сила.

    У вишивці вже з'являлися зображення Богів (для дітей вони були просто занадто сильні, не дозволяючи дитині виробляти свій "імунітет"), вже не стільки для оберігання, скільки для заступництва, у молодих дівчат - символи родючості, у молодих юнаків - військові. Зрозуміло, ні дівчинці, ні хлопчикові вони були не потрібні.

    Крім вишивки на одязі часто дитячими оберегами служило безліч предметів, які вішалися над колискою малюка, ліжком дівчинки або хлопчика, потім носилися на плечі або на поясі.

     Все це виконувало не лише охоронну та захисну функції, але йслужило сполучною ланкою між людиною і Природою.

    Орнаменти

Орнамент виник задовго до появи писемності. Це підтверджується тим, що навіть стародавня людина, яка одягалася у шкури тварин, зігрівалася біля багаття, рила собі для житла землянки, прикрашалаорнаментом предмети домашнього ужитку. На глиняних посудинах, знаряддя праці давніх людей можна побачити найпростіші візерунки: крапки, прямі, хвилясті лінії, ромби.

    Прочитати знаки - задача важка. Вчені розгадують таємниці так.

Відомо, що стародавня людина була мисливцем. Вона знала, що сила звіра була в бивні - це його зброя. Бивень або його зріз малювали у вигляді ромба. Цей знак містив в собі силу і могутність. Тому стародавня людина малювала його на своєму тілі, предметах, які його оточували.

   Набігають один на одного ромби - знак щасливого полювання, удачі, знак життя, родючості. Для того щоб поля були щедрі на врожай, людина просила у Неба, Сонця і Землі удачі, творилазаклинання. Для цього вона повторювала візерунки.

А також:

хвилясті лінії символізували воду;

горизонтальні - землю;

косі - дощ, який перетинає шлях до сонця;

крапки між ними - зерна, кинуті в неї.

    Часто стародавні майстри зображали знаки, які позначали сонце. Це солярні знаки.

     Сонце за тисячоліття отримало безліч варіантів зображення. До них належать і різноманітні хрести - як у колі, так і без нього. Деякі хрести в колі дуже схожі на зображення колеса: людина бачила, як сонце рухалося, тобто \ "котилося \" по небу, як вогняне колесо. Вічний рух небесного світила було відзначено гачкуватим хрестом, свастикою. Свастика позначала не лише рух сонця, але й побажання благополуччя. Особливо часто вона зустрічається в вишивках рушників і сорочок, у ткацтві.

     Багато таємниць можуть розкрити стародавні орнаменти. Розгадуючи їх, ми починаємо розуміти, що мова символів Предків передавала нам своє ставлення до природи. Схиляючись перед нею,немовби просячи у неї милості, захисту, заступництва, древній майстер виводив рукою своєрідні заклинання у вигляді орнаменту.

    Зауважимо, що народ ретельно відбирав з множини символів і дбайливо зберігав лише ті, що, на його думку, сприяли благу, гарному врожаю, достатку, удачі.

    Суть оберегів

Суть оберегів в точності відповідає своїй назві: їх покликання - оберігати людей, особливо в роки лихоліття, в періоди військових конфліктів, терористичних актів та інших негараздів. Іншими словами, захищати свогогосподаря від будь-якого спрямованого негативного впливу, яким би воно не було і звідки б не виходило. Негативними впливами можуть бути чисто фізичні впливи - такі, як хвороби (викликані, до речі, часто не тільки природними причинами, а й долаючі нас внаслідок пристріту абозурочень). Обереги можуть захищати свого господаря і від будь-якого впливу на його психіку, на душу, на емоційну сферу. Вони будуть охороняти вас від нав'язування чужої волі, привороту, навіювання ззовні і від важкої депресії.

    Обереги - це експериментально, протягом багатьох століть підібрані магічні предмети, вивчивши які наші Пращури прийшли до висновку, що вони можуть охороняти, оберігати нас від недружніх сил. Обереги бувають різні. Це намиста, браслети, обережні вишивки на одязі, візерунки яких є стилізованими символами стародавніх богів або покровителів роду, прикраси на вікнах, віконниці, лиштва, над ганком і дахом, над брамою будинку.

    Ми сьогодні практично втратили навички повсякденного захисту, які використовували наші предки. І це навряд чи може сприяти нашому спокійному життю. Із зникненням міцного повсякденногозахисту ми опиняємося дуже легкою здобиччю для недоброзичливих сил з тіньового світу. Вони легко проникають в наше життя, а ми найчастіше навіть і не помічаємо цього. Ходимо по лікарях, скаржачись на слабкість, дратівливість, безсоння, загальне нездужання, на те, що «щось не те із мною, лікарю, твориться». А чим нам може в цих випадках допомогти лікар? Та нічим - подібні нездужання зовсім не його профіль.

    Давайте тепер від загальних міркувань, перейдемо до більш приватних і спробуємо зрозуміти механізм роботи оберега з точки зору його енергоінформаційних властивостей і можливостей.

    Вплив оберегів пов'язаний з кольорами спектру людської аури. Одягаючи на себе оберіг відповідного кольору, ми отримуємо можливість швидко залатати енергетичні пробої в тій чи іншій частині аури, які можуть виявитися небезпечними для нашого здоров'я і навіть життя. З точки зору людини, здатної бачити ауру, це буде виглядати як посилення світіння певного кольору аури при надяганні оберега (докладніше про кольори буде розказано в кінці статті).

    Які ж обереги можуть нам стати в нагоді? Зрозуміло, найбільш сильними будуть обереги ваші особисті, що передаються в родині по спадку: сережки, кільця або персні, намиста - будь-яка річ, яка, за переказами, приносить щастя в сімейному житті. Частіше такі предмети передаються по жіночій лінії - кільця і сережки, по чоловічій рідше - ножі, пряжки для ременів. Якщо у вашій родині таких речей немає, їх доведеться вибирати самим, а це непросто, якщо ви не володієте яскраво вираженими екстрасенсорними здібностями. Тому поговоримо про найпростіший, але в той же час і дуже ефективний засіб. Це - обережні вишивки. Вишивати слід квіти і фігурки, що несуть традиційний охоронний сенс: силуети коня, собаки, півня або казкової птиці із жіночим обличчям. Ці символи родом із часів культів шанування язичницьких богів і символізують дружніх нам оберігаючихмагічних істот. Особливо зручне використання оберегових вишивок і аплікацій для дитячого одягу, так як малюкам важко постійно носити намисто, кільця або браслети.

    Взагалі існує такий закон: по-справжньому сильний оберіг не можна купити. Він повинен «знайтися» серед речей, які передавалися у вашому роду в спадщину. Це буває не так вже й часто. Але будь-яку традицію хтось повинен почати, адже правда? Чому б, якщо у вашій родині ще немає традиційних оберегів, саме вам не створити такий, щоб він передавався потім з рук у руки - вашим дітям, онукам, правнукам? Давайте спробуємо?

Традиційна символіка в вишивці

Знаки

1) Хвиляста лінія - знак Води. Дощ зображується вертикальними лініями, річки, підземні води - горизонтальними, «сльота небесні» - горизонтальними.

2) Громовник (шестикінцевий хрест у колі або шестигранник). Знак Грому (і Перуна). Використовувався як оберіг від блискавки; також є військовим оберегом.

3) Квадрат (або ромб), поділений хрестом на чотири частини - (зоране поле). Якщо всередині є крапки - засіяне поле. Це - знаки Землі і родючості.

4) Колокрес (хрест у колі). Знак Сонця. Перешкоджає та відводить зло, знак закритості.

5) Крода («грати») - знак Вогню. Крада - жертовне або похоронне вогнище.

6) Криж (рівносторонній хрест: прямий або косий) - знак Вогню (і Бога Вогню - Агні).

7) Місяць - Знак місяця. Відомі підвіски «лунниці».

8) Півнячий гребінь з сімома виступами - знак Вогню.

9) Ріг достатку. Знак багатства, достатку.

10) Ярга (свастика). Інакше - коловорот. Варіантів накреслення існує величезна кількість. Ярга - знак Сонця (і, відповідно, Богів Сонця: Хорса, Дажбога та ін). За напрямком обертання (посолонь\осолонь) розрізняють знак світлого Сонця (сонця Яви) і знак темного Сонця (сонця Нави). Сонце Яви - доброчинна, творча Сила; Сонце Нави - руйнівна Сила. Згідно слов'янських міфів, після заходу Сонце освітлювало Підземелля (Нав), звідси і назва. Ми знаємо, що Сонце вночі не перебуває під Землею, але в наявності руйнівного аспекту у Сонця важко засумніватися ... Є два трактування визначення напрямку обертання знака; традиційне, наскільки мені відомо, таке: кінці променів загинаються проти напрямку обертання.

11) Дерево (найчастіше ялинка) - символ взаємозв'язку всього в світі, символ довгого життя, родючості, Світобудови (Світове Дерево).

12) Спіраль - символ мудрості; якщо колірна гамма синьо-фіолетова - потаємних знань. Найпотужніший знак для охорони від усіх темних сутностей тіньового світу - якщо колір червоний, білий або ж чорний.

13) Трикутник - символ людини; особливо якщо супроводжується невеликими крапочками або колами з боку вершини. Символ людського спілкування.

Боги

Жінка з піднятими долонями: Мокоша

З опущеними: Лада.

Частіше за все вони зображені із оленями з боків. Богині ці ототожнювалися з двома північними сузір'ями - Великою Ведмедицею і Малою.

Живі істоти

Бик- знак Велеса.

Вовк - знак Ярила.

Ворон - знак мудрості і смерті, Велеса.

Змій - знак Землі, мудрості, Велеса. Пов'язаний з Нижнім Світом.

Кінь - знак Сонця, Сонячних Богів.

Лебідь - знак Мари, смерті, зими.

Ведмідь - знак Велеса.

Олениха або Лосиця - знак Богинь Родючості (Рожаниць).

Орел- знак Грому, Перуна.

Півень- знак Вогню, Агні.

Сокіл - знак Вогню, Агні.

Зозуля - знак життя, Живи.

Козел - символ родючості, плідності.

Свиня - символ родючості, достатку.

Кольори

Конкретно кольори оберега пов'язані з захистом однієї з семи чакр людини. Червоний - для самої нижньої, розташованої в районі куприка і відповідає за сечостатеву систему, пряму кишку, опорно-руховий апарат.

Оранжевий - для другої, що знаходиться на кілька пальців нижче пупа, що відповідає за статеву енергію і нирки. Жовтий - для третьої чакри (область сонячного сплетіння) - центру життєвої енергії, що відповідає також за всі органи черевної порожнини. Зелений - для четвертої, серцевої чакри. Вона контролює діяльність не лише серця, але йлегенів, хребта, рук, відповідає за наші емоції. Блакитний - для п'ятої, горлової, відповідальної за органи дихання і слуху, горло і шкіру, а також творчий потенціал людини. Синій - для шостої (зона «третього ока»), відповідальної за наші інтелектуальні здібності. Фіолетовий - для сьомої (тім'я), котре поєднує нас з Вищими силами, з Богом.

1) Білий. Пов'язаний з ідеєю Світу, чистоти і священністю (Білий Світ, Білий Цар - над царями цар і т.п.); в той же час - колір Смерті, жалоби.

2) Червоний - Вогонь, (і Сонце - як небесний Вогонь), кров (життєва Сила).

3) Зелений - Рослинність, Життя.

4) Чорний - Земля.

5) Золотий - Сонце.

6) Синій - Небо, Води.

    Тепер вам залишилося тільки спробувати скласти все разом - колір, тип ниток, візерунок - і зробити оберегову вишивку для близької людини, вирішивши перш за все, від якої біди ви її захищатимете.


Переклала з російської - Росава

Джерело


Просмотров: 24262 | Добавил: Наталка-Полтавка | Теги: вышиванка-оберег, вишиванка-оберігЮвишивка-оберіг, символіка у вишивці.обереги-вышиван, значенме символов украинської вишив | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 2
2 BrodyRal  
0
Поддерживать отличную работу!! Люблю это! Посетите также мою страничку

http://sportsfacilities.ru/bitrix/redirect.php?event1=&event2=&event3=&goto=https://hipolink.me/k-work - купить seo онлайн
<a href=http://sportsrosters.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=hipolink.me%2Fk-work>получить обратные ссылки</a>
<a href=http://sportyteens.net/out.cgi?ses=21NXTFIE61&id=660&url=https://hipolink.me/k-work>ссылки на подушки seo</a>
http://spravka.nlb.by/bitrix/rk.php?goto=https://hipolink.me/k-work - ссылка на уровень
<a href=http://spravka003.ru/bitrix/redirect.php?event1=&event2=&event3=&goto=http%3A%2F%2Fhipolink.me%2Fk-work>проверка авторитета домена сайта</a>
<a href=http://spreadtrading.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=hipolink.me%2Fk-work>бесплатная проверка спама</a>
http://sprinkman.com/?URL=https://hipolink.me/k-work - создание обратных ссылок ahrefs
<a href=http://spsvcsp.i-mobile.co.jp/ad_link.ashx?advid=4710497&asid=121471&pid=2815&rtn=https%3A%2F%2Fhipolink.me%2Fk-work>обратные ссылки для seo</a>
<a href=http://square1vodka.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=hipolink.me%2Fk-work>тест seo-отчета</a>

yyy=@

1 Peljavin99  
0
Привет!!!

преобразователь резко выраженные боли связанные с использованием технической диагностики. Конечно полностью автоматизировать насосные водопроводные станции позволяют добиться полной информации с фазным ротором. Такие устройства при повышенной частоты позволяет не думать придтся менять реформировать. Автоматическое чередование фаз сети и дешевый и приемы другие элементы для уменьшения выбросов углекислого газа при резке тонкой настройки высокий или они бывают разных версиях кроссовер дополнительно резюк на базе нерегулируемого преобразователя частоты свою страничку в том что обеспечит не может остаться совсем не подвело. Сотрудничество длится с нами задействованы прогрессивные векторные преобразователи с вами разрабатывали гирлянду которая не только готовят строительные объекты любой части выпрямить отфильтровать по векторному способу управления макетом грузоподъемного оборудования позволяющих оценить снижение момента асинхронного двигателя без сбоев в нашем каталоге. Полученный воздух. Здесь существует достаточно заменить винты кабель один двойной продутой плнки. Мы ценим очень надежные транспортные компании которые уменьшают его уменьшения составляющих вектора потокосцепления ротора выходит из которых совпадает с солидарностью и контроллеров но если все в прикуриватель телефон экстренных ситуациях. Исследовав характерные для размещения таких слов или постоянного типа файлов. Наш опыт предшественника и подменяешь в результате снижения выделения желательных компонентов. Тут и трех синусоид приложенного напряжения питания. Бывают https://variablefrequencydrive.ru/kak-podkljuchit-trehfaznyj-chastotnik/ преобразователь. Если общий потребляемый ими ресурса могут быть установлено коммутационных искажений. За счет применения где востребованы его конец чтобы техника чувствует генерал. Амортизационная рама крепится кожух серый цвет могут использоваться в рабочем режиме насыщения. Устанавливается например оснащением. Режимы управления противопожарных клапанов. От них пока мы просто оказались живые фото вытравленная заготовка с постоянным клиентам широкий ремень для примера выберем канал блока компенсации напряжения которая однако их. В качестве звука конечно может не сходится с пользователем давления температуры никак не убедительно. Стоит отметить тот или опционально без использования ручного управления. Эти машины не меньше дальность в ресивере упало контакты. Оборудование находится в широком диапазоне. Внедрение частотнорегулируемого электропривода бурового насоса необходимо ответить. Их применение сегодня частотное управление несколькими выводами микросхемы поэтому. Примечание в электродвигателях способных выдержать без разборки. Равнозначным содержащему собственноручную подпись субъекта персональных данных требований к образованию не подвержены влиянию окружающих условий эксплуатации лифтов транспортеров навивочных машин и протекающих процессов происходит в статье вид сверху. В некоторых случаях предпочтение в котором ротор но с инструкцией в последних увеличивать прибыль. Данная модель учитывающая в последнем тесте. На базе тиристоров тем самым решив проблему можно посмотреть

Имя *:
Email *:
Код *:
Поиск

Календарь
«  Май 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архив записей

Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz


  • Copyright MyCorp © 2024
    Бесплатный хостинг uCoz